Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно стъкло за фар на 155ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно стъкло за фар на 155ца

триабва ми стакло за левиа фар,откаде мога да намерия,и има ли вобще само стакло

Колега заглавията също трябва да бъдят написани на кирилица.

ALFA CORSE

Колега ще те помоля да си коригираш заглавието на кирилица иначе доколкото знам на 155 неможе да се сменя само стъклото,а целия фар
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Може да се смени и само стъклото, дори има да се продава само стъкло, но с поръчка, друг е въпроса дали няма да ти излезе по-евтино да си купиш цял фар втора ръка.
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

От опит казвам, че е значително по-евтино да си вземеш втора употреба цял фар от някоя морга и да използваш дори само стъклото от него - преди година ми се наложи да сменям и аз и в ДинЕкспрес ми искаха по спомени около 175 лв само за стъклото на фара, а от морга си го купих целият фар с рефлектор без драскотина за 120! Иначе стъклото се сваля лесно (държи сена 4 щипки, но за да се смени трябва да махнеш лайсната под него, която е хваната с две гайки - за повече инфо виж в темета "Почистване на фаровете при Алфа 155" Поздрави и все пак Весела коледа
        Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

Мой приятел има 2 фара и ги дава за около100тина лева,само немогат да се регулират от вън.
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

извинявам се за грешката,за първи път пиша във форума,може ли да дадеш повече информация,дали мога да купя само левия фар и колко пари?

Comment

Re: Въпрос относно стъкло за фар на 155ца

Първоначално публикувано от julte
              триабва ми стакло за левиа фар,откаде мога да намерия,и има ли вобще само стакло

Колега заглавията също трябва да бъдят написани на кирилица.

ALFA CORSE
              Колега здравеи.
              По-добре си купи цял фар-втора употреба.Може да тече ако е калпав силикона.Едва ли ще намериш само стъкло.
              АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
              FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Re: Въпрос относно стъкло за фар на 155ца

Първоначално публикувано от chokoladka_73
                По-добре си купи цял фар-втора употреба.Може да тече ако е калпав силикона.Едва ли ще намериш само стъкло.
                Оригинално силикон няма, а има уплътнение, което се разлепя с времето.
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

никой няма да ти продаде само стъклото,освен ново с поръчка,но е излишно скъпо.при италианеца ще е 120-130 с моторчето и крушките.ако там няма иди в анкол 90% ще го има.другия вариант е да преровиш вестниците за обяви за алфи на части или моргите из драгичево-там ти е близо
                  155 2,0ts 8v '93 ex;Crosswagon '05

Comment

Въпрос относно стъкло на фар на 155ца

благодаря за вниманието колеги,намерих цял фар при италянеца за 50лв

Comment

Working...
                    X